Xamera levererar rätt medarbetare till Projektportalen i Stockholm

By Mikaela|5 juli, 2021|Nyheter|

”Jag gillar att Xamera har en lyhördhet och förstår hur viktigt det är för ett mindre bolag att hitta rätt medarbetare till teamet” säger Stefan Bergström, försäljningschef.

Projektportalen i Stockholm har sedan ett år tillbaka samarbetat med rekryteringsbolaget Xamera. På så sätt hittar de rätt medarbetare med rätt personlighet och kompetens.

– Xamera har gått utanför sin nisch i sitt annars framgångsrika teknologprogram. De har hjälpt oss hitta två medarbetare med rätt profil.

Ett digitaliseringsverktyg som vässar hantverkar- och servicebranschen

Projektportalen har en produkt de levererar till hantverkar- och servicebranschen som digitaliserar och förenklar branschen i helhet.

– Vi tar deras pappersdrivna vardag och skapar ett snabbare och enklare flöde.

I sin rekrytering ser bolaget att personlighet är viktigare än vad som står på kandidatens CV.

– Xamera har lyckats rekrytera personer som passar in i vårt tighta team. Och det är så vi vill bygga företaget.

 Vad anser du är det viktigaste hos ett rekryteringsbolag?

– Att de är lyhörda och anpassningsbara. Det är känsligt för oss som mindre bolag att få en felrekrytering. Xamera förstår att det är viktigt att hitta rätt medarbetare som fungerar långsiktigt.

– Vi har haft kontakt med andra rekryteringsbolag som inte förstår vår sits. Det är lätt att hitta en säljare, men vi behöver rätt säljare för att passa in i vårt team och det har Xamera presenterat.

 Kommer ni använda er av dem igen?

– Vi kommer använda Xamera igen. Samtidigt är det en öppen marknad och vi som bolag är kräsna. Men Xamera levererar rätt medarbetare och är absolut en aktör att räkna med. Min förhoppning är att vi tillsammans har en expansiv resa framför oss, säger Stefan Bergström.

Xamera levererar rätt medarbetare och är bryggan mellan studentliv och arbetsliv

Behöver du också rekrytera? Hör av dig till David hos oss så ser vi hur vi kan hjälpa er!

Share this Post: