Xameras hållbarhetsarbete

Xamera arbetar aktivt med att göra skillnad och bidra till ett mer hållbart arbetsliv och samhälle.

Vårt miljöarbete

Vi tar ansvar

Xamera tar ansvar för den påverkan vi har på samhället och arbetar aktivt med att ständigt utveckla vårt hållbarhetstänk och minimera Xameras totala miljöpåverkan.

Hållbarhetstänk

Vår målsättning är att våra uppdrag ska utföras på ett sätt som förbättrar miljön för våra kunder och som bidrar till ett hållbart samhälle.

Vårt mål

Xamera bevakar och följer tillämplig miljölagstiftning samt kundkrav, och har som mål att ständigt överträffa dessa i det arbete vi utför.

Vårt kvalitetsarbete

Kvalitet för oss innebär att vi har en trygg och stabil grund att stå på. Genom mätbara kvalitetsmål och kontinuerlig uppföljning arbetar vi löpande med att utveckla och ytterligare förbättra vårt arbetssätt och resultat.
Vi genomför regelbundna kund- och kandidatundersökningar för att säkerställa att samtliga intressenter är nöjda med vår insats.
Hållbarhet

Xameras arbetsmiljö

På Xamera arbetar vi med arbetsmiljö- och hälsofrågor som en naturlig del i den övriga verksamheten.

Arbetsmiljöfrågor

Vi har nolltolerans för trakasserier och kränkande särbehandling och samtliga chefer och arbetsledare utbildas i organisatorisk och social arbetsmiljö. Alla nyanställda arbetstagare genomgår ett fastställt och relevant introduktionsprogram och regelbunden översyn gällande regler. Skriftliga instruktioner och interna krav finns tillgängliga på varje kontor.

Hälsofrågor

Xamera främjar hälsa och fysisk aktivitet och erbjuder därför både friskvårdsbidrag, sportevent och uppmanar till att tillsammans skapa möjlighet till rörelse och motion. Vi arbetar proaktivt med framtida förbättringar och följer samtliga teams utveckling och mående.

Våra certifieringar

ISO 9001:2015

Vi är certifierade enligt ISO 9001:2015 – en internationell standard för kvalitetsledningssystem.

ISO 14001:2015

Vi är certifierade enligt ISO 14001:2015, vilket är en internationell miljöledningsstandard.

Kicka på frågorna för svar

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig bästa möjliga upplevelse på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta. Läs mer i vår integritetspolicy.

Jag vill bli matchad!

Vill du komma i kontakt med oss direkt?

Gå till vår kontaktsida där du hittar kontakter för respektive kontor här.