Vi har redan hittat talangen ni letar efter

Vi arbetar relationsskapande och träffar dagligen juniora talanger inom industri- och techsektorn för att prata drivkrafter, mål och intressen. Därför har vi alltid ett flöde av kompetens redo att matcha mot ert företags behov och kultur.

Den här veckan matchar vi

0
talanger mot dina rekryteringsbehov

För dig som arbetsgivare

Smartare blir bättre

Kompetent arbetskraft inom industri- och techsektorn är en bristvara. Företag kämpar med att attrahera rätt talang och juniora talanger översköljs av erbjudanden. Vi ser till att matchningen mellan talanger och företag blir rätt från början. Det sparar tid och är nyckeln till framgångsrika verksamheter och karriärer.

Attrahera

Vi jobbar nära universiteten för att tidigt bygga en relation till studenterna. Vi har en hög närvaro på mässor och event och anordnar även egna evenemang. Allt med syftet att lära känna vår målgrupp och göra dem medvetna om fördelarna med att gå genom oss. När examen närmar sig blir vi därför en naturlig väg ut i arbetslivet.

Matcha

Vår matchningsprocess där vi genomför transparenta, enskilda samtal med juniora talanger ger oss förutsättningar att på allvar matcha deras drivkrafter, mål och intressen med våra kunders olika behov. Det betyder att du som kund bara behöver träffa de talanger som har ett genuint intresse för din verksamhet och som matchar både kompetensbehovet och företagskulturen.

Utveckla

De första 6-12 månaderna är medarbetaren anställd som konsult hos Xamera och uthyrd till er på heltid. Han/hon ingår då i ett av våra program; Allt-i-ett karriär eller Talangprogrammet och erbjuds rådgivning och stöttning av sin konsultchef. Om allt känns bra tar ni sen över kontraktet och er nya medarbetare blir direktanställd hos er!

Talangprogram

Öka din attraktion som arbetsgivare

Xameras Talangprogram är ett fantastiskt sätt för er som företag att öka er attraktivitet som arbetsgivare samtidigt som ni skapar goda medarbetare. Deltagarna på programmet får lära sig att arbeta med sina styrkor och utmaningar och blir tränade inom områden specifika för arbetslivet.

Allt-i-ett karriär

Erbjud mervärde till er nya medarbetare

Allt-i-ett karriär är ett enkelt sätt att erbjuda mervärde för er nya medarbetare samtidigt som integrationen på arbetsplatsen underlättas.

Hur fungerar det?

De första 6 till 12 månaderna är er nya medarbetare anställd som konsult hos Xamera och arbetar heltid hos er. Under denna tid får han eller hon tillgång till en konsultchef från Xamera som säkerställer att onboardingen hos er går smidigt samt finns där för er nyanställde att bolla tankar & frågor med. Vid programmets slut tar ni över anställningskontraktet och er nya medarbetare är nu direktanställd hos er.

Mer än bara ett jobb

Er nya medarbetare får tillgång till kompetensutveckling i form av föreläsningar där fokus ligger på områden som underlättar övergången från universitetet till arbetslivet, som självledarskap, stresshantering och kommunikation. Vi bjuder dessutom in samtliga deltagare till nätverksträffar där de får chans att knyta kontakter och utbyta erfarenheter med andra nyutexaminerade.

Vittnesmål från våra kunder

Katja Eneroth Programledare på SignUp Software

"Genom samarbetet med Xamera så når vi effektivt ut till yngre kandidater direkt från den svenska universitetsvärlden vilket ger oss ett bra komplement till vår ordinarie rekryteringsprocess."

Björn Andersson Epiroc

"Stor anledning till att vi väljer Xamera är deras höga värdering på sina kandidater, de behandlar sitt folk schysst."

Tim Bjärengren Utvecklingschef Senion

"Jag fick en bra dialog med rekryteraren som förstod våra krav och önskemål vilket gjorde att kandidaterna var relevanta från början."

Jonas Bäckman Grundare och CEO på Gemit Solutions

"Xamera är snabba, ruskigt snabba och resultatet har blivit perfekt!"

Petter Eriksson Senior vice president engineering

"Xamera är smidiga att samarbeta med och är inte främmande för att göra speciallösningar som fungerar för oss."

  Fyll i din information så kontaktar vi dig

  Vill du komma i kontakt med oss direkt?

  Gå till vår kontaktsida där du hittar kontakter för respektive kontor här.

  Kicka på frågorna för svar

  Vi använder cookies för att se till att vi ger dig bästa möjliga upplevelse på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta. Läs mer i vår integritetspolicy.

  Jag vill bli matchad!

  Vill du komma i kontakt med oss direkt?

  Gå till vår kontaktsida där du hittar kontakter för respektive kontor här.