Xamera fortsätter sin satsning och en stark tillväxt sker på företaget

By Nelly Wesslander|31 augusti, 2021|Nyheter|

Efter en ett starkt år fortsätter Xamera att växa och målet är att dubblera sin omsättning det här verksamhetsåret. Fyra nya säljare är på plats och både i Linköping och Göteborg har företaget flyttat in i nya fräscha och större lokaler.

Rekryteringsföretaget Xamera har haft en stark tillväxt från föregående år och har utöver det fått motta pris som Årets rekryteringsfirma av branschen.se där en stor del av motiveringen var just expansionen. Det här verksamhetsåret ska företaget göra en dubblering av omsättningen och har under sommaren rekryterat fyra nya säljare, samt flyttat in i nya fräscha lokaler i Linköping och Göteborg.

– Cristian, Andreas, Robert och Viktor är våra nya säljare och kommer bidra till den tillväxt företaget planerar. De passar perfekt in i vår företagskultur och i bolagets arbetssätt, säger David Törner, säljchef.

Vad innebär det för era kunder?

– Vi kommer kunna träffa fler kunder och de befintliga kunderna kommer vi kunna lägga ännu mer tid och fokus på. Tillväxten på företaget kommer gynna våra kunder.

De nya lokalerna ligger nära resecentrum både i Linköping och Göteborg. David förklarar att de nu kommer kunna erbjuda fler och bättre kund- och kandidataktiviteter på plats.

– Vi vill ha våra kontor på bra ställen som matchar vår standard. Våra kundevenemang har tidigare varit lyckade och det kommer bli en annan nivå på dem framöver.

David förklarar att med fyra nya säljare behöver också lokalerna expandera.

– Andreas och Viktor kommer arbeta i Linköping, Cristian i Göteborg och Robert i Stockholm. Nya lokaler ger också en starkare kultur på arbetsplatsen, vilket är en viktig parameter för att lyckas med våra mål.

Behöver du också rekrytera? Hör av dig till David hos oss så ser vi hur vi kan hjälpa er! Leta gärna runt på vår hemsida för mer information om våra erbjudanden. 

Share this Post: