Tre gaseller i rad gör rekryteringsföretaget Xamera till ett Mästergasellföretag

By Mikaela|27 oktober, 2021|Nyheter|

Xameras VD Jacob Svensson sätter årets gasellutmärkelse högt då deras bransch på andra håll haft ett tufft år: ”Vi har en tillväxtmodell som fungerar utmärkt”

Jacob

För tredje året i rad fick rekryteringsföretaget Xamera hämta hem ännu en Gasellutmärkelse på Gasellgalan i mitten på oktober och kan nu titulera sig som ett mästergasellföretag.

– Vi är oerhört stolt över att ännu en gång få pris och det bevisar att det vi gör fungerar, säger Jacob Svensson, VD på Xamera.

DI Gasell är ett pris som sedan 2000 årligen delas ut av tidningen Dagens Industri till Sveriges snabbast växande företag.

– Vi är kanske extra nöjda med årets utmärkelse då vi är i en bransch som backat runt 20 procent under samma period och samtidigt får vi pris som ett av Sveriges snabbast växande företag i alla kategorier.

Vad gör att ni går framåt medan många andra branschkonkurrenter backar?

– Vi har ett jäkligt duktigt gäng som vill det här lika mycket som oss och det engagemanget kombinerat med att vara street-smart, nära kunderna och en vilja att vara bäst gör att vår företagskultur blomstrar och det syns på resultaten.

– Den tillväxtmodell vi byggt gör att vi kan växa kraftigt med bibehållen lönsamhet och kvalité.

VDn förklarar att de bygger sin kultur på att se förändringar som ett led till framgång.

– Vi vill hela tiden vara redo att ifrågasätta det vi gör och för att kunna det måste vi ha noll prestige både individuellt och som grupp. Det är jobbigt att förändra sig men tricket är att bli bra på det och se förändring som ett framsteg mot målet.

Jacob förklarar att Xamera nyligen fick ett ramavtal med Saab.

– Det är vi mycket stolta över och ger ännu en kvalitetsstämpel till företaget..

Behöver du också rekrytera? Hör av dig till David hos oss så ser vi hur vi kan hjälpa er!

 

Share this Post: