Tre gaseller i rad gör rekryteringsföretaget Xamera till ett Mästergasellföretag

Xameras VD Jacob Svensson sätter årets gasellutmärkelse högt då deras bransch på andra håll haft ett tufft år: ”Vi har en tillväxtmodell som fungerar utmärkt”

För tredje året i rad fick rekryteringsföretaget Xamera hämta hem ännu en Gasellutmärkelse på Gasellgalan i mitten på oktober och kan nu titulera sig som ett mästergasellföretag.

– Vi är oerhört stolt över att ännu en gång få pris och det bevisar att det vi gör fungerar, säger Jacob Svensson, VD på Xamera.

DI Gasell är ett pris som sedan 2000 årligen delas ut av tidningen Dagens Industri till Sveriges snabbast växande företag.

– Vi är kanske extra nöjda med årets utmärkelse då vi är i en bransch som backat runt 20 procent under samma period och samtidigt får vi pris som ett av Sveriges snabbast växande företag i alla kategorier.

Vad gör att ni går framåt medan många andra branschkonkurrenter backar?

– Vi har ett jäkligt duktigt gäng som vill det här lika mycket som oss och det engagemanget kombinerat med att vara street-smart, nära kunderna och en vilja att vara bäst gör att vår företagskultur blomstrar och det syns på resultaten.

– Den tillväxtmodell vi byggt gör att vi kan växa kraftigt med bibehållen lönsamhet och kvalité.

VDn förklarar att de bygger sin kultur på att se förändringar som ett led till framgång.

– Vi vill hela tiden vara redo att ifrågasätta det vi gör och för att kunna det måste vi ha noll prestige både individuellt och som grupp. Det är jobbigt att förändra sig men tricket är att bli bra på det och se förändring som ett framsteg mot målet.

Jacob förklarar att Xamera nyligen fick ett ramavtal med Saab.

– Det är vi mycket stolta över och ger ännu en kvalitetsstämpel till företaget..

Behöver du också rekrytera? Hör av dig till David hos oss så ser vi hur vi kan hjälpa er!

Utforska mer

Vi strävar efter ständig förbättring i allt vi gör och det gäller såklart även våra…

Fredrik Löfgren har fullt upp, minst sagt. Utöver att driva fem företag är han också…

Arbetsmarknaden för ingenjörer har vuxit över tid liksom tillgången på nyutexaminerade civil- och högskoleingenjörer Än…

Kicka på frågorna för svar

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig bästa möjliga upplevelse på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta. Läs mer i vår integritetspolicy.

Jag vill bli matchad!

Vill du komma i kontakt med oss direkt?

Gå till vår kontaktsida där du hittar kontakter för respektive kontor här.