Rekryteringsföretaget Xamera vinner offentlig upphandling med Migrationsverket

By Mikaela|7 juli, 2021|Nyheter|

Xamera vinner offentlig upphandling och blir första rekryteringsleverantör till Migrationsverket. ”Ett bra kvitto och en ordentlig kvalitetsstämpel på att den tillväxtmodell vi byggt fungerar perfekt”

Rekryteringsföretaget Xamera vinner offentlig upphandling i mitten på juni och är nu rekryteringsleverantör till Migrationsverket.

– Det är extra kul att vi vinner vår första offentliga upphandling vi ställer upp i. Där vi blir första leverantör till ett så stort verk som Migrationsverket, säger Axel Eriksson, leveranschef på Xamera.

Han förklarar att de i ett års tid arbetat hårt på att förbättra och förfina det interna kvalitet- och strukturarbetet.

– Att vi vinner det här ramavtalet är ett bra kvitto och en ordentlig kvalitetsstämpel på att den tillväxtmodell vi byggt fungerar perfekt.

Att ramavtalet sträcker sig över fyra år. Något som rekryterande konsultchefen Ellen Lerner ser stora fördelar med.

– Vi vill jobba nära kunden för att få en bra inblick i vad de söker, vilket är fördelaktigt både ur ett kund- och kandidatperspektiv. Att fortsätta vara personliga är viktigt för oss i vår resa att bli Sveriges bästa rekryteringsföretag. Det råkar även vara en av Migrationsverkets önskningar i upphandlingen. Vilket passar vårt arbetssätt riktigt bra, säger Ellen Lerner.

Xamera ser att deras satsning mot att bli Sveriges bästa rekryteringsföretag fortskrider stabilt. Effekten av att exempelvis utbilda personal att få genomföra personlighetstester har lett till att de har den kvalitetskompetens som vissa myndigheter kräver.

– Att ha en bredd som möjliggör kunder både inom den privata och offentliga sektorn tar Xamera ett steg närmare sitt mål, säger Anders Söderblom, rekryterande konsultchef.

rekryteringsföretaget Xamera vinner offentlig upphandling med MIGRATIONSVERKET OCH är bryggan mellan studentliv och arbetsliv

Behöver du också rekrytera? Hör av dig till David hos oss så ser vi hur vi kan hjälpa er! Surfa gärna runt på vår hemsida. Då lär du känna oss och får reda på mer om vårt koncept och hur vi jobbar tillsammans med våra kunder.

Share this Post: