Conticas VD Stefan Wånggren gillar lyhördheten hos Xamera

By Mikaela|17 maj, 2021|Nyheter|

Stefan Wånggren är VD på företaget Contica AB och väljer rekryteringsbolaget Xamera när de söker nya medarbetare. Ovan ser du några av Conticas glada gäng.

Contica är ett konsultbolag inom systemintegration

Contica säljer konsulttjänster på distans inom systemintegration med en nära kontakt till sina kunder. De trivs bevisligen med att jobba tillsammans med oss på Xamera. Vilket visar sig när vi får så här fina omdömen av våra kunder:

”Xamera lyckas trots att de är ett snabbt växande företag att skapa bilden av det lilla företaget. Med en personlig närhet till deras organisation, som är viktig att ha”  

– Xamera har två viktiga ben som gör att deras rekrytering fungerar. De har nära kontakt med skolorna och de är oerhört lyhörda på vad vi söker, säger Stefan Wånggren.

Social skills och teknisk kunskap är ett krav på Contica

–Teknik i all ära, men hos oss är det viktigt med en stor social kompetens då vi har mycket kundkontakt. Så det krävs en blandning av teknisk kunskap och ”social skills” hos oss.

I sin rekryteringsprocess har Contica haft hjälp av rekryterande konsultchefen Alice Karlsson.

– Alice har verkligen varit lyhörd och förstått vad vi söker och vilka sorts människor som passar in här. Därav har de kandidater hon skickat varit relevanta från början.

Ett företag som jobbar nära kunderna

Stefan Wånggren lyfter fram att trots att Xamera är ett snabbt växande företag, så har de behållit en viktig parameter i sin organisation.

– Även om de vuxit snabbt på kort tid skapar och ger de en bild av det lilla företaget gentemot oss som kund. Att fortfarande ha en närhet till deras organisation är en viktig känsla som de lyckats hålla kvar.

– Ska vi använda oss av en rekryteringsfirma i framtiden ligger Xamera oss närmast till hands, säger Stefan Wånggren.

Xamera är bryggan mellan studentliv och arbetsliv

Behöver du också rekrytera? Hör av dig till David hos oss så ser vi hur vi kan hjälpa er!

Share this Post: