Xameria – Läroplattformen som ger dig verktyg för starten av karriären

Xameria är en innovativ läroplattform designad för att effektivisera övergången till arbetslivet för nyutexaminerade. Plattformen blir en röd tråg som samlar onboardingprocessen och kompetensutveckling under ett och samma tak, vilket inte bara underlättar för de nyanställda utan även för arbetsgivare. Genom att ge en grundlig introduktion till arbetslivet samt tillhandahålla verktyg för att hantera olika utmaningar, stärker Xameria användarnas känsla av trygghet på arbetsmarknaden.

Ett kärninslag i Xameria är fokus på både teori och praktik i kursmodulerna, vilket gör att användarna inte bara lär sig grunderna, utan också får viktiga färdigheter som är direkt tillämpbara i deras yrkesroller. Plattformen agerar också grund för att genomför systematisk uppföljning av framstegen, vilket inte bara hjälper konsulter att se sina framsteg utan också minskar behovet av frågor och stöttning från konsultcheferna.

-Vi skapade Xameria för att kunna erbjuda alla våra konsulter en bra grund att stå på, säger Axel Denisson, Verksamhetsutvecklare. Sedan projektstart har han varit involverad i arbetet med att bygga plattformen. Sedan Xameria lanserades har våra konsultchefer fått allt färre frågor kopplade till anställningen och istället kunnat lägga mer tid på ren stöttning.

Axel Eriksson, HR- och kvalitetschef, tillägger att kunderna kan känna sig trygga med att deras anställda får den utbildning och förberedelse som krävs för att hantera de utmaningar som kan uppstå i övergången från skola till arbetsmarknaden.

Genom att integrera onboarding, fortbildning och professionell utveckling på en och samma plattform, positionerar Xameria sig som en ovärderlig resurs i den moderna arbetsmarknaden där kontinuerligt lärande är central. Med en tydlig struktur för lärande och utveckling lyfter Xameria både individens och arbetsgivarens potential.

Dela:

Utforska mer

Tack vare avancerad AI-teknik har Xamera Group kunnat skapa dynamiska karriärmöjligheter för unga ingenjörer. Ambitionen…

Xameria är en innovativ läroplattform designad för att effektivisera övergången till arbetslivet för nyutexaminerade. Plattformen…

Att söka jobb i en lågkonjunktur kan, men behöver inte, vara en utmanande upplevelse. Det…

Kicka på frågorna för svar

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig bästa möjliga upplevelse på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta. Läs mer i vår integritetspolicy.

Jag vill bli matchad!

Vill du komma i kontakt med oss direkt?

Gå till vår kontaktsida där du hittar kontakter för respektive kontor här.