Xamera uppdaterar sitt erbjudande!

Vi strävar efter ständig förbättring i allt vi gör och det gäller såklart även våra produkterbjudanden. Det är därför vi är otroligt stolta över att presentera efterträdarna till Allt-i-ett-Karriär och Talangprogrammet: Möt Xamera START och Xamera TALENT!

Xamera START

Xamera START handlar om att göra resan från skolbänken till arbetslivet så enkel som möjligt. Tänk på det som en sexmånaders boost bestående av tre huvudkomponenter:

  • Onboarding till arbetslivet – Via vår webbaserade utbildningsportal, Xameria, får deltagarna tillgång till en skattkista av tips och verktyg. De tar också del av en digital utbildning som dyker in i ämnen som eget ansvar, förväntningar på arbetsplatsen och etikett på jobbet.
  • Coaching – Varje deltagare får en egen Xamera-coach. Coachens roll är att finnas där som stöd vid frågor och funderingar samt fånga upp och åtgärda om något inte känns bra med anställningen. Coachen följer även upp olika delar av den digitala utbildningen.
  • Socialt nätverk och sammanhang – Vi bjuder in till olika sociala aktiviteter för att ge deltagarna möjlighet att skapa kontakter och bygga upp sitt professionella nätverk..

Ladda ner produktblad för Xamera Start

Xamera TALENT

Xamera TALENT är vårt 1-åriga talangprogram som tar START-konceptet ett steg längre. Det är utformat för att hjälpa deltagarna att öka sin självinsikt och självledarskap, allt för att de ska kunna maxa sin potential och snabbare landa i sin nya yrkesroll. Xamera TALENT inkluderar allt som START har, plus lite till:

  • Personlig och yrkesmässig utveckling – Deltagare i Xamera TALENT blir en del av ett unikt kompetensutvecklingsprogram för att växa både personligt och professionellt. Genom åtta interaktiva utbildningsdagar, fyllda med lektioner, övningar och quiz, lär de sig allt från självledarskap och kommunikation till presentationsteknik och teamwork.
  • Alumninätverk – Som en bonus, utöver de sociala aktiviteterna, blir alla deltagare i Xamera TALENT en del av vårt exklusiva Alumninätverk.

Unikt med Xamera TALENT är att du som företag inte behöver anställa en hel klass av nyutexaminerade på en gång. Du kan faktiskt köpa bara en plats på programmet. Perfekt för mindre företag som kanske inte har behov eller resurser att fylla upp en hel talangklass, vill dra nytta av unga talanger och boosta sin attraktionskraft som arbetsgivare!”

Ladda ner produktblad för Xamera Talent

Utforska mer

Arbetsmarknaden, särskilt inom industrin och tekniksektorn, står inför utmaningen att säkra rätt kompetens för sina…

Xamera tog hem titeln som "Årets Rekryteringsbolag +50 anställda" vid årets Recruitment Awards - Sveriges…

Det har nu gått drygt sex månader sedan vi lanserade vårt nya, förbättrade talangprogram, Xamera…

Kicka på frågorna för svar

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig bästa möjliga upplevelse på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta. Läs mer i vår integritetspolicy.

Jag vill bli matchad!

Vill du komma i kontakt med oss direkt?

Gå till vår kontaktsida där du hittar kontakter för respektive kontor här.