Ny marknadschef på Xamera

By Mikaela|22 augusti, 2022|Nyheter|

Xamera har fått en ny marknadschef. I början av augusti började Johanna Berg arbeta hos oss.

Hur känns det att ha börjat som marknadschef på Xamera Johanna?

– Det känns väldigt roligt och spännande. Xamera är ett bolag med ett imponerande tempo och stor professionalism och jag ser fram emot den spännande resa som vi ska göra tillsammans. Kan avslöja att det kommer hända en hel del grejer så håll ögonen öppna!

Kan du berätta lite om dig själv?

– Jag är uppväxt i Linköping men som 20-åring flyttade jag till Stockholm för att plugga. Sista terminen bestämde jag mig för att göra ett Erasmusutbyte till Nice i Frankrike. Där blev jag sen kvar i 15 år och arbetade med marknadsföring på ett stort internationellt bolag. Sedan drygt ett år är jag tillbaka i Linköping med min colombianska man och mina två barn och jag stortrivs!

Vad tar du med dig från dina år utomlands?

– Förutom tre språk (franska, spanska och engelska) så tar jag med mig en förståelse för hur kulturell bakgrund påverkar kommunikation och tolkningen av vad som sägs. Allt som kan missuppfattas kommer att missuppfattas och det är oftast när du känner dig övertydlig som du är rätt ute. Att arbeta internationellt mot en stor mängd olika företag runt om i Europa har även gett en inblick i hur olika bolag arbetar och deras respektive behov, något som jag tror kommer vara användbart i min roll på Xamera.

Tack Johanna och välkommen till Xamera!

Share this Post: