xamera dev

För ingenjörer som vill accelerera karriären & företag som vill utvecklas

Välkommen till Xamera DEV – din innovativa och trygga partner inom mjukvaruutveckling och IT. Vi strävar efter att leverera högkvalitativa konsulttjänster som möter dina behov och överträffar dina förväntningar.

”Jag vill skapa en plats där kundens framgång är i fokus och där passion, kunskap och viljan att utveckla och utvecklas genomsyrar allt vi gör. Där vi i partnerskap med våra kunder tar fram skräddarsydda lösningar som får både dem och våra medarbetare att växa. För om det är något som jag har tagit med mig från mina år på olika produktbolag och som kund så är det att vi når längst när vi samarbetar”

Kontakta mig

Har du frågor kring Xamera Dev? Slå mig en signal så bokar vi in ett möte.

Telefon: 0725-65 07 36
E-post: magnus.carlsson@xamera.se

ett urval av xameras kunder

Anlita Xamera Dev

En helhetslösning för både ditt kortsiktiga resursbehov och din långsiktiga kompetensförsörjning och tillväxt.

Vad behöver du hjälp med just nu? Oavsett om ditt företag behöver växa, ladda upp med kompetens eller utvecklas i nya riktningar har vi lösningen för dig. För när du väljer Xamera Dev väljer du inte en konsulttjänstleverantör utan en partner som är dedikerad att se dig lyckas.

Perfekta matchningar

När vi matchar utgår vi från kandidatens styrkor och drivkrafter för att hitta en arbetsplats som passar, både kompetens och kulturmässigt. För det är när en person är på rätt plats som framgång uppstår. 

En helhetslösning för ditt kompetensbehov

Vårt erbjudande bestäms av dina behov. Genom att kombinera våra erfarna konsulter,
överrekryteringsbara experter och juniora talanger tar vi fram den lösning som översätter till konkret affärsnytta för just dig.

Din framgång är vår

Varje uppdrag eller affär hos Xamera Dev är ett partnerskap, där din framgång är vårt primära mål. Vi strävar efter att skapa starka relationer som går utöver det affärsmässiga, där varje framsteg känns som vårt eget.

Jobba på Xamera Dev

Är du redo att ta steget mot en karriär som lyfter dig högre än du trodde var möjligt?

Allting börjar hos dig. Vad du vill göra och vart du vill ta dig är vår utgångspunkt när vi tillsammans tar fram förslag på uppdrag, kunder, branscher och uppgifter som passar just dig. För vi är övertygade om att det är när du trivs och utvecklas som du levererar absolut bästa värde till våra kunder.

Erfaren konsult, eller bara nyfiken på konsultlivet men inte säker på om det är din grej? Då har du hamnat helt rätt! Hos oss kan du utvecklas i spännande uppdrag, men skulle det inte kännas rätt så matchar och hjälper vi dig till din framtida arbetsgivare.

Dev står för utveckling, hos våra medarbetare och våra kunder. Att du ska få rätt förutsättningar att utvecklas, personligt och professionellt, är alltså inte bara viktigt för oss, det är grunden i vår affärsidé.

Vi vill att ditt arbete ska vara stimulerande, utvecklande och roligt. Men för att du ska orka prestera på topp är din återhämtning minst lika viktig. Därför ser vi till att du har en bra work-life balance, får möjligheter att tjäna bra och njuta av livet.

Xameras historia

2023

Xamera finns nu i Stockholm, Göteborg, Örebro, Linköping och Malmö och mängder av kundmöten och karriärsamtal genomförs varje vecka. Xamera Dev startas som en respons på förfrågningar från kunder om att även kunna hjälpa dem med mer senior kompetens i form av erfarna ingenjörer och experter. 

2020

Nu går det snabbt framåt. Xameras tillväxt tar fart på riktigt. 2019 blir man utsedd till årets Gasellföretag i Östergötland av DI. 2020 tar Xamera hem utmärkelsen Årets Rekryteringsföretag, kategori mellanstora företag, för sitt sätt att arbeta med karriärsamtal och sätta kandidatens bästa i fokus.

2016

Under 2016 skapades vad som kom att bli nyckeln till Xameras fortsatta framgång; Karriärsamtalet. Det var inte svårt för unga ingenjörer att hitta jobb, det svåra var att hitta rätt jobb. Genom karriärsamtal skapas en process för hur Xamera lär känna unga talanger och sedan matchar dem mot samtliga tillgängliga karriärmöjligheter. En kultur bildas där samarbete och skapande av bästa möjliga värde för kandidaten ligger i fokus.

2013

Xamera grundades 2013 då Jacob och Oskar såg en svaghet i hur förmedling av exjobb för unga ingenjörer hanterades. Genom att lära känna studenter och företag kunde de skapa bättre matchningar som ledde till anställningar när exjobbet var färdigt. Kunderna uppskattade den studentnära approachen och affärsområdet utökades till att också förmedla heltidsanställningar.

Vårt hållbarhetsarbete

Vårt kvalitetsarbete

Vår arbetsmiljö

Vårt miljöarbete

Fyll i formuläret eller kontakta mig direkt!

MicrosoftTeams-image (8)

Magnus Carlsson,
VD Xamera DEV

0725-650736

magnus.carlsson
@xamera.se

Xameras huvudkontor

Industrigatan 5,
582 77 Linköping

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig bästa möjliga upplevelse på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta. Läs mer i vår integritetspolicy.

Jag vill bli matchad!

Vill du komma i kontakt med oss direkt?

Gå till vår kontaktsida där du hittar kontakter för respektive kontor här.