YOUNG XPERTS

Young Xperts event

För dig som är i början av karriären arrangerar Xamera Young Xperts kvällar. Där ges möjlighet att socialisera med andra Young Xperts och att utvidga kontaktnätverket. Spännande? Kika på filmen nedan!

Vad är en Young Xpert?

Xameras Young Xperts-koncept syftar till att du ska hitta helt rätt i karriären, vi finns med från att du tänkt tanken på att börja söka jobb tills du landar drömjobbet, och lite till!

Det innebär rent konkret att du är anställd hos Xamera de första 6 månaderna. Den fulla ambitionen är sedan att du ska gå över i en anställning hos kundföretaget du jobbar heltid hos. Xamera vill att du ska trivas på jobbet, du får därför en konsultchef som finns där för dig att bolla tankar och frågor med under din tid som Young Xpert. Du får också vara med på regelbundna event och afterworks där du får chans att umgås med andra ingenjörer som är i ett tidigt skede i karriären, och hitta på massa roligheter!

Vi hjälper till med allt som är karriärrelaterat och jobbar för att du ska få en skönare karriär.

Efter Young Xpert-perioden hoppas vi att du vill fortsätta din karriär hos kundföretaget! Xamera arbetar för att du ska utvecklas och finns som stöd i alla skeden för att guida dig i din karriär.

Xamera är karriärföretaget som specialiserar sig på att du ska hitta helt rätt i karriären inom IT- och tekniksektorn, hos Xamera finns ett urval av spännande karriärmöjligheter för alla Young Xperts!