Xameras Talangprogram - Din karriärraket!

Är du nyutexaminerad och ivrig att kickstarta din karriär inom tech- och ingenjörssektorn?

Talangprogrammet Xamera Talent maximerar din potential så att du snabbare komma in i din nya yrkesroll. Starta matchningsprocessen direkt och få en länk till din e-post för att komma igång.

Exempel på företag med karriärmöjligheter på Xamera Talent

Varför Välja Xamera Talent?

Xamera Talent är ett 1-årigt talangprogram designat för att maximera starten på din karriär. Ett år på programmet onboardar dig till arbetslivet, ger dig värdefull självinsikt och mängder av praktiska verktyg som du kan använda i din kommande karriär. Erfarenhet och kunskap som annars skulle ta flera år att tillgodogöra sig.

Xamera Talent är uppbyggd av fyra delar:

1. Onboarding till arbetslivet

 

Logga in i Xameria, vår webbaserade utbildningsportal, och få tillgång till tips och verktyg skräddarsydda för personer i början av karriären. 

2. Coaching

Genom strukturerade uppföljningstillfällen och löpande kommunikation hjälper din coach dig så att du får de bästa förutsättningarna på din nya arbetsplats. 

3. PROFESSIONELL UTVECKLING

Under åtta lärarledda utbildningsdagar fördelade över året lär du dig om självledarskap, kommunikation, presentationsteknik, affärsmässighet och mycket mer.

4. Socialt nätverk

Deltagande i sociala aktiviteter och event ger dig chansen att bygga ett starkt professionellt nätverk. Xamera Talent öppnar dörrarna till en värld av likasinnade som kan berika din karriärresa.

Kicka på frågorna för svar

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig bästa möjliga upplevelse på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta. Läs mer i vår integritetspolicy.

Jag vill bli matchad!

Vill du komma i kontakt med oss direkt?

Gå till vår kontaktsida där du hittar kontakter för respektive kontor här.