Xameras Talangprogram - Din karriärraket!

Är du nyutexaminerad och ivrig att kickstarta din karriär inom tech- och ingenjörssektorn?

Talangprogrammet Xamera Talent maximerar din potential så att du snabbare komma in i din nya yrkesroll. Starta matchningsprocessen direkt och få en länk till din e-post för att komma igång.

Exempel på företag med karriärmöjligheter på Xamera Talent

Varför Välja Xamera TALENT?

I över 10 år har vi på Xamera arbetat med juniora talanger och byggt upp en gedigen expertis inom att matcha rätt personer med rätt företag. Vi vet att en framgångsrik start på karriären handlar om mer än bara teoretisk kunskap – det krävs även rätt stöd och vägledning för att skapa de bästa förutsättningarna för din framtida yrkesbana. Varje del i Xamera Talent är noggrant utvald och utformad för att ge dig ett optimalt år fyllt med lärande, utveckling och möjligheter att växa både professionellt och personligt

1. Onboarding till arbetslivet

Under det första halvåret genomgår du en digital onboarding i vår plattform Xameria, där får du verktyg för att självständigt kunna hantera utmaningar som kan uppstå. Utöver detta får du stöd och coachning från våra konsultchefer, som varit med i processen från start och känner båda parter, under hela första året.

2. Core

Core kompletterar de teoretiska kunskaper som du har från utbildning på högskola och universitet med grundläggande färdigheter inom områden som är avgörande för att fungera väl på en arbetsplats såsom exempelvis kommunikation, feedback och självledarskap

3. Select

Denna del är specialiserad utbildning som är direkt kopplad till arbetslivet och ger dig praktiska verktyg, förståelse och tankesätt för att möta verkliga arbetsutmaningar. Exempel på sådana kunskaper är förståelse för agila metoder, projektmetodik och problemlösning.

4. Talks

Talks erbjuder den senaste kunskapen och nya perspektiv genom en inspirerande föreläsningsdag med experter inom olika ämnen. Detta säkerställer att du håller dig uppdaterad med de senaste trenderna och innovationerna.

5. Events

Under året arrangeras olika event som ger möjlighet för nätverkande som bygger gemenskap och skapar relationer för framtiden. Genom att träffa personer i samma situation får du stöd och inspiration för att utvecklas i din karriär och anpassa dig till nya miljöer.

Kicka på frågorna för svar

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig bästa möjliga upplevelse på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta. Läs mer i vår integritetspolicy.

Jag vill bli matchad!

Vill du komma i kontakt med oss direkt?

Gå till vår kontaktsida där du hittar kontakter för respektive kontor här.