Globala företaget Recorded Future gillar flexibiliteten och lyhördheten hos rekryteringsbolaget Xamera

By Nelly Wesslander|13 september, 2021|Nyheter|

Globala företaget Recorded Future gillar flexibiliteten och lyhördheten hos rekryteringsbolaget Xamera. ”Xamera är smidiga att arbeta med och är inte främmande för att göra speciallösningar som fungerar för oss”

Det globala mjukvaruutvecklingsföretaget Recorded Future använder rekryteringsbolaget Xamera när de söker efter nya medarbetare till sitt snabbt växande företag.

– Xamera är smidiga att samarbeta med och är inte främmande för att göra speciallösningar som fungerar för oss, säger Petter Eriksson, Senior vice president engineering.

Recorded Future har en tjänst som bygger på att hjälpa företag att skydda sig mot hot, i första hand digitala men även fysiska hot.

– Det är inget virusskydd eller liknande, utan vi samlar ihop information som publiceras på nätet på olika sociala medieplattformar men även på darkweb. Det ger våra kunder en chans att tidigt se vad som trendar och vad de inom sin bransch behöver hålla ögonen på.

I rekryteringssammanhang har de använt sig av Xamera.

I rekryteringssammanhang har de använt sig av Xamera.

– De har varit flexibla och lyhörda med vad vi behöver och gjort en speciallösning med temporära anställningar, bland annat arbetat med studenter i skolan som vill ha sidojobb och heltidsanställningar som varit under en kortare period.

Vad ser du som det viktigaste hos en rekryteringsbolag?

– Kontinuitet, att ha en relation som bygger på längre sikt och det är viktigt att ha en kontaktperson som tänker likadant. Vi har haft Sofie Lyck och hon är väldigt bra, snabb, lyhörd och jag känner att hon förstår vad jag vill ha.

– En viktig faktor för oss är att vi inte vill ha en leverantör där det finns ett exklusivt avtal, vilket en del rekryteringsbolag vill ha. Xamera har varit väldigt följsamma med det och verkar inte vara rädda att jämföras.

Kommer ni fortsätta ert samarbete med Xamera?

– Ja, det kommer vi göra. Vi har en bra relation och starkt förtroende för dem.

Behöver du också rekrytera? Hör av dig till David hos oss så ser vi hur vi kan hjälpa er!

Share this Post: