FÖR FÖRETAG

Rekrytering

Xamera har specialiserat sig på rekrytering av ingenjörer och andra tekniska profiler som befinner sig tidigt ute i karriären. Genom verksamheten inom exjobbsrekrytering upprätthålls en kontinuerlig relation med nyutexaminerade ingenjörer samt studenter vilka befinner sig i ett senare skede av sin utbildning. Det stora kontaktnätet gör att Xamera kan erbjuda ett kvalificerat urval av unga och kompetenta talanger.

Tillsammans med kund tar Xamera fram en kravprofil som används för att hitta lämpliga kandidater till uppdraget. Därefter genomförs kvalitativa och djupgående intervjuer, allt för att vaska fram talangfulla kandidater.

[/vc_row]

Exjobbsrekrytering

Både företag och studenter tjänar på en kvalificerad matchning inför exjobbet. Som företag är det viktigt att hitta exjobbare som är särskilt lämpade för just er verksamhet och som brinner för ert område.

Syftet med Xameras exjobbsrekrytering är att effektivisera hela processen kring var man utför sitt exjobb och hos vilket företag. Xamera är övertygade om att exjobbet ger en bra grund för rekrytering samtidigt som det ger stöd i aktuella projekt. För studenter är det ett ypperligt tillfälle att bekanta sig med en relevant framtida arbetsgivare.

Konsulttjänster

Med hjälp av Xameras skickliga konsulter kan företag på ett smart sätt hantera arbetstoppar i sin verksamhet. Xamera kan erbjuda konsulter med teknisk eller ekonomisk profil som befinner sig tidigt i karriären eller fortfarande studerar. Beroende på behovets karaktär kan konsulter hyras in efter behov på både heltid och deltid.

Vanliga typer av konsulttjänster
Mjuk- och hårdvarutveckling
Grafisk design
Mjuk- och hårdvarutestare
IT-stöd
Ekonomiassistans
CAD-konstruktion
Projekledning
Mättekniker

Utbildningar som är vanliga våra konsulter

Teknisk fysik
Medieteknik
Datateknik
IT
Industriell ekonomi
Maskinteknik
Elektronikdesign
Systemvetenskap
Kemisk biologi
Byggnadsteknik
Civilekonom
Miljövetenskap
[/vc_row]

Har du också behov av juniora teknologer?

Fyll i nedan så bokar vi in ett möte!

[Form id=”7″]

[/vc_row]
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
[/vc_row]
[/vc_row]