Talangprogram

TALANGPROGRAM

Xameras Talangprogram passar dig som är en junior ingenjör eller nyligen har tagit examen från en teknisk utbildning och verkligen vill rivstarta karriären inom IT/teknik. Du har en stor drivkraft av att utveckla dig själv på både ett tekniskt och ett personligt plan! Låter det som du? Fortsätt läsa!

Talangprogrammet innefattar 2 olika block, teknisk- och personlig utveckling. I den tekniska delen kommer du få chans att utvecklas inom b.la objektorienterad- och datadriven utveckling, AI och hur den påverkar oss nu och i framtiden, cybersäkerhet, hur vi undviker hacking och mycket mer! I Talangprogrammets tekniska del kommer utbildningstillfällen i form av föreläsningar, workshops och caselösningar hållas av:
Fredrik Löfgren: AI-& robotguru, föreläsare & entreprenör.
Jousef Gabro: Spelutvecklare, hacker & ledare.

I delen som handlar om personlig utveckling kommer du få utvecklas inom självledarskap, konflikthantering, time management, gruppdynamik, kravhantering, kommunikation, stresshantering och väldigt mycket mer. I Talangprogrammets del som rör personlig utveckling kommer utbildningstillfällen hållas av:
Per Hagegård: utvecklingscoach, individer och grupper.
Liu Psykologisation: kunskapsspridare inom den senaste psykologiforskningen.
Nestor & Reneby: psykolog & arbetsterapeut, experter på hållbar prestation i näringslivet.
Jacob Svensson: VD på Xamera, hur får du med dig andra på dina idéer?

HUR FUNKAR DET?

  • Kom in till oss på intervju och diskutera tillsammans med någon av våra rekryterare vilken tjänst som passar dig bäst bland de Talangprogramsanslutna företagen.
  • Du börjar jobba heltid som konsult ute hos ett av Xameras kundföretag.
  • Parallellt med att du jobbar går du Talangprogrammet en heldag i månaden under ett helt år.
  • Efter ditt år som konsult hos Xamera och deltagare i Talangprogrammet går du över i en anställning till Xameras kundföretag, och vi tackar för din tid som konsult hos oss!

Ansök här!

Lär känna utbildarna i Xameras Talangprogram

Jousef Gabro

Nestor & Reneby

Per Hagegård

Fredrik Löfgren