YOUNG XPERTS

STARTA DIN KARRIÄR

En Young Xpert hos Xamera är en ambitiös och driven person i början av sin karriär inom IT-/tekniksektorn. För dig är detta ett gyllene tillfälle att testa vingarna och växa som individ. En Young Xpert kan arbeta som konsult hos Xamera och via konsultuppdrag erhålls både erfarenhet, ett vidgat kontaktnät samt en stor gemenskap vilket leder till en snabb utveckling av yrkesrollen.

Är du ute på ett kunduppdrag där du verkligen trivs på arbetsplatsen och med kollegorna så försöker vi tillsammans hitta en möjlighet för dig att bli överrekryterad direkt till kundföretaget.

Kort och gott: Young Xperts handlar om dig och dina önskemål. Xameras uppdrag handlar om att skapa mervärden och möjligheter för dig som kandidat för att du ska få en så bra start i karriären som möjligt!

Förresten, du vet väl om att du kan boka in ett förutsättningslöst karriärsamtal med oss för att se vilka möjligheter som finns för just dig!

 

YOUNG XPERTS BY NIGHT

För dig som är i början av karriären arrangerar Xamera eventet Young Xperts by Night. Där ges möjlighet att socialisera med andra Young Xperts och att utvidga kontaktnätverket. Spännande? Kika på filmen nedan!